Андрея Влаев, убил прочутата бургаска ясновидка Валерия, е издъхнал тази

...
Андрея Влаев, убил прочутата бургаска ясновидка Валерия, е издъхнал тази
Коментари Харесай

Убиец на ясновидка издъхна в затвора

Андрея Влаев, умъртвил фамозната бургаска ясновидка Валерия, е умрял тази заран в пандиза, научи Флагман.бг от извънредно меродавен източник.

Влаев излежаваше 16-годишна присъда за убийството на брачната половинка си, която целия град познаваше като „ врачката с патериците “. Валерия бе феномен и славата й се носеше из цяла Югоизточна България, само че се оказа, че зад фасадата на известна ясновидка, в действителност стои жена с извънредно тежък темперамент.

По делото, което Флагман.бг следеше през 2013 година, стана ясно, че Валерия постоянно пребивала дребничния Андрея. Влаев не издържал на издевателството и през лятото на 2012 година напуснал ясновидката, местейки се да живее в манастира „ Свети Георги “ в Поморие, където бил готвач.

Склонен от децата си той се връща при Валерия, само че на 23 август 2012 година не устоя на следващите нервни прояви на жена си и в миг на гвян стоварва 5-килограмова гира върху главата й, удря я още два пъти с тежка движимост. Врачката издъхва незабавно, а сащисаният Андрея незабавно звъни в полицията и се предава. Пред съда той изиска леко наказване, за „ да не издъхне в пандиза, а почине в дома си “.

Андрея разви тежко онкологично заболяване, изиска да излезе, само че е неуместно да бъде освободен едвам 24 месеца след влизането в действие на 16-годишната си присъда. Зад решетките му положително лекуване и химеотерапия. В последните месеци обаче положението му се влошило и тази заран той издъхна в пандиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР