Андреа направи разтърсваща изповед за Кубрат Пулев, с когото имаха

...
Андреа направи разтърсваща изповед за Кубрат Пулев, с когото имаха
Коментари Харесай

Андреа призна: Да, имам отношения с Кубрат

Андреа направи разтърсваща изповед за Кубрат Пулев, с който имаха връзка дълги години. Тя приказва също за пророческите си сънища и за кино кариера. Пред известната тиктокърка Глориа Йорданова в рубриката й „ На по чашка с Глориа “ фолк звездата показа: “Да запееш, да изкараш най-хубавия си глас… всичко е работа в този живот ”.

Андреа постоянно загатва името на някогашната си половинка Кубрат Пулев в своите изявленията и в този момент дава отговор намерено на въпроса с какви усеща е останала от него.

“С положителни усеща съм. Аз си оставам с положителни усеща към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкоз години и… Абе, той не приказва за мен, за какво аз би трябвало да приказвам за него. 15 години той е бил с там – бил е слушател, зрител… Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е дружно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?! ” – не крие певицата.

Андреа призна, че с Кубрат Пулев поддържат връзки, само че посочи: “Той към този момент има две деца. Смятам, че е редна аз към този момент да виждам напред в личния ми живот, да ме интересува единствено личния ми живот. Това че аз може да подкрепям връзки с него, да бъдем другари, да се поддържаме и така нататък – това е супер, това е ужасно! Но имам и нападателна подигравка от неговата другарка, както той я назовава “майката на моите деца ”. Ще наподобява доста грозно от моя страна да разисквам неговия живот… Бях нападната, по тази причина излязоха някои неща от мен в моя YouTube канал ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР