Анджелина Джоли попадна в обективите на фотографите за първи път

...
Анджелина Джоли попадна в обективите на фотографите за първи път
Коментари Харесай

Пълна промяна с Анджелина Джоли. Защо ръцете й треперят?

Анджелина Джоли попадна в обективите на фотографите за първи път от месец април насам. На фрагментите актрисата наподобява безпределно изменена. Тя е решила да смени визията си през последните месеци и към този момент е русокоска. Освен това тя е отслабнала още, написа БЛИЦ.

Джоли бе заложила на кремав шлифер, лачени черни обувки и слънчеви очила. Очевидно тя се е опитвала да скрие очите си, с цел да замаскира изтощения си външен тип.
-->


Запознати настояват, че всичко е поради раздялата на Джоли с Дейвид Ротшилд. Един от най-желаните ухажори в Съединени американски щати предложения актрисата на среща, а папараците даже съумяха да ги снимат дружно.



Имайте поради, че през последните 4 години Анджи е водила безконечен брой правосъдни каузи против Брад Пит. Поредицата от спорове и експанзия, които царяха в връзките им, съществено им се отразиха и образно. Джоли продължава да слабее и вехне, само че на Брат като че ли не му пука изключително и се радва на връзката си с фитнес треньорката Инес де Рамон.



Фотографите, които са снимали Джоли, са забелязали, че ръцете й треперят и актрисата не е в доста положително положение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР