Анджелина Джоли подчерта ролята, която мъжете могат да изиграят във

...
Анджелина Джоли подчерта ролята, която мъжете могат да изиграят във
Коментари Харесай

Според Джоли силните жени в киното са „оформени от мъжете около тях“

Анджелина Джоли акцентира ролята , която мъжете могат да изиграят във образуването на личността на младите девойки.
 
Актрисата, която взе участие във кино лентата „ Maleficent: Господарката на злото ”, сподели пред Би Би Си, че женските героични облици във филмите не би трябвало да бъдат представяни като физически мощни, с цел да бъдат считани за същински мощни.

 
" Мисля, че всякога, когато се споделя история , която внушава " това е мощна жена ", тя би трябвало да победи мъжа , или би трябвало да бъде като мъжа , или някак да не се нуждае от мъжа ”, разяснява Джоли пред публицисти на премиерата на кино лентата в Лондон.
 
Позовавайки се на личния си воин във кино лентата и принцеса Аврора , изиграна от Ел Фанинг, Джоли сподели: „ И двете доста се нуждаем , и обичаме , и се учим от мъжете ”.

 Господарката на злото Лондон Gulliver/Getty Images-->
„ И по този начин мисля, че това също е значимо обръщение за младите девойки, да намерят личната си мощ , само че да почитат и да се учат от мъжете към тях “, добави звездата.
 
Тя добави: „ Показваме доста разнообразни типове дами сред нашите герои, само че също по този начин имаме изключителни мъже във кино лентата , и в действителност желая да подчертая това ”.

И още:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР