През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн,

...
През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн,
Коментари Харесай

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше забележителен растеж както на Биткойн, по този начин и на алткойните, като през март BTC доближи нов исторически връх (ATH).

След този ATH обаче се наблюдаваше внезапна промяна в цените на най-голямата криптовалута, което докара до спад на цената до $56,000.

Въпреки ценовите съмнения се следи сензитивно нарастване на броя на крипто портфейлите. Santiment, водеща платформа за разбор на криптовалути, регистрира доста нарастване на броя на портфейлите за най-големите криптовалути през последните 6 месеца.

Особено при Toncoin ( TON ) се следи незабравим растеж от 110% на портфейлите, достигайки общо 16,800. Този скок допуска, че мрежата на TON се уголемява с по-бързи темпове спрямо Биткойн .

Друга известна криптовалута в листата е Dogecoin , вторият по величина меме токен. Dogecoin означи 27% растеж в броя на портфейлите, с което общият им брой доближи 6.6 милиона портфейла. Този скок на броя на Dogecoin портфейлите сподели възходящ интерес и приемане на криптовалутата в общността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР