Aнастас Гогов ще оглави Държавната консолидационна компания (ДКК). Това съобщи

...
Aнастас Гогов ще оглави Държавната консолидационна компания (ДКК). Това съобщи
Коментари Харесай

Анастас Гогов застава начело на Държавната консолидационна компания

Aнастас Гогов ще оглави Държавната консолидационна компания (ДКК). Това заяви Кирил Петков и увери, че състезанието е бил транспарантен. В състезанието за ръководител на ДКК са взели участие 8 претенденти и Кирил Петков е окуражен да покаже на администрацията по какъв начин се прави транспарантен конкурс.

Бордът на ДКК е от 5 индивида, Анастас Гогов е шестият. Трима от членовете на ДКК били назначени април месец и не са били част от всички големи проблеми, за които се приказва. Кирил Петков се надява точно те да гласоподават за Анастас Гогов, с цел да стане изпълнителен шеф: " Нямаме време, аз това чувствам. Всеки ден би трябвало да напредваме с нещо.

Правителственият комплекс занапред би трябвало да се предоговоря с компанията, която е подписала контракт – там висят на страната едни 190 млн. лева, от които са предплатени най-малко 70 млн. лева Имаме 33 язовира, които се водят по-високо рисково, само че нито един от тях не е приключен. Имаме ужасно доста време, само че в този момент се надявам да влезем в надзор на ДКК, тъй като всички тези проблеми висят. ", добави още Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР