Анализаторът на ЦСКА Християн Христов говори пред медиите след равенството

...
Анализаторът на ЦСКА Християн Христов говори пред медиите след равенството
Коментари Харесай

Християн Христов: След заслужения червен картон за съперника, нашият отбор доминираше

Анализаторът на ЦСКА Християн Христов приказва пред медиите след равенството с Левски (0:0) на стадион " Васил Левски ". Треньорът на " алените " Стойчо Младенов не пожела да застане пред публицистите.

" Моето мнение е да не мислите, че Стойчо Младенов има нещо срещу вас, просто това е негово решение. Първото полувреме беше много мъчно. Тежки условия за игра и за двата тима. След заслужения червен картон за противника, нашият тим доминираше. Създадохме още три 100-процентови голови положения. За страдание не вкарахме, само че това е футболът.

Според мен нямаше условия за игра първото полувреме. Двата тима можеха да покажат по-качествен футбол. През второто полувреме тотално доминирахме. Изискванията на треньора футболистите ги направиха. Завършващият пас беше съвършен, както при Йомов, по този начин и при Яник. Липсваше ни централизация в завършващата фаза в офанзивата, само че по този начин е във футбола. За нас са изгубени две точки. След аления картон на противника показахме, че заслужаваме трите точки.

Случва се и в другите шампионати в Европа. Футболистите се стараха и направиха всичко, което искаше треньорът. Беше показателно. Не, имам вяра, че напрежението идва допълнително. Ние сме ЦСКА. Мисля, че всички хора в тима работят напрегнат на драго сърце. Ние го желаеме това напрежение. Искаме да радваме нашите почитатели. Даже обичаме напрежението ", сподели Христов.
 Стойчо Младенов: Имахме 300%-ови обстановки, само че критериите на съдията бяха разнообразни
Стойчо Младенов: Имахме 300%-ови обстановки, само че критериите на съдията бяха разнообразни

" По знамение не вкарахме "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР