Амосовата паста е най-доброто средство за укрепване на имунната система,

...
Амосовата паста е най-доброто средство за укрепване на имунната система,
Коментари Харесай

Амосова паста – храна за ума и сърцето

Амосовата паста е най-хубавото средство за подсилване на имунната система, мозъка и сърцето. Нейният основател е учен Николай Амосов – сърдечен хирург, и горещо я предлага на своите пациенти след интервенция. Неговата неповторима паста подхранва сърдечния мускул, укрепва кръвоносните съдове, покачва имунитета.

Витаминната паста на Амосов е приета от лекарите като източник на витамини, антиоксиданти и микроелементи, от които сърцето и тялото като цяло се нуждаят.

Амосова паста – рецепта

Амосова паста се подготвя въз основата на мед, ядки, лимони и комбинации от сушени плодове като смокини, кайсии, стафиди, фурми, сини сливи, които съдържат огромно количество витамини, минерали, ензими, органични киселини, липиди и антиоксиданти.

сушени кайсии – 250 г

тъмни стафиди – 250 г

сушени сини сливи – 250 г

сушени смокини – 250 г

орехови ядки – 1 чаша

лимони – 1 бр.

естествен мед - 250 г билков

Приготвяне:

Изплакнете сушените плодове и прекарайте през месомелачка или блендер. Нарежете ядките, измийте лимона и го нарежете на части, като премахнете семките и смелете в блендера.

Смесете всички съставки, като добавите и меда, разбъркайте. Тази примес можете да я съхранявате в хладилника няколко месеца.

Сместа може да се употребява на празен корем или след хранене (за да не провокира раздразнение на стомаха и червата), по 1 с.л. 3 пъти дневно. Деца, според от възрастта им – 1 ч.л. Най-добре е да се прави два пъти годишно – напролет и есента.

Амосовата паста придобива специфична стойност напролет, когато има малко витамини, и през есента, когато е належащо да се укрепи организма преди настинки и вирусни инфекции.

Но в случай че тялото е отслабнало от интервенции или чести болести, тогава курсът на лекуване може да бъде продължен до шест месеца. Консумацията на Амосова паста дава осезателен резултат!

Искате да живеете здравословно, без сърдечни болести и настинки – пригответе си пастата на Амосов!

Практически, Амосовата паста няма противопоказания. Освен в случай че имате нетърпимост към някоя от съставките, включена в нея, в случай че имате алергия към мед или ядките. Не давайте от пастата на доста дребни деца, а диабетиците би трябвало да я одобряват единствено след консултация с доктор.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР