Американското подразделение на Hyundai- Hyundai Motor America, обяви, че през

...
Американското подразделение на Hyundai- Hyundai Motor America, обяви, че през
Коментари Харесай

Hyundai записа невиждани до момента продажби в САЩ

Американското поделение на Hyundai- Hyundai Motor America, разгласи, че през март и през първата четвърт на 2023 година регистрира рекордни за цялата си история си продажбени равнища.

През март, осъществените представители на Hyundai Motor America са достигнали равнище от 75 404 единици, което съставлява нарастване от 27% спрямо третия месец на 2022 година и е пети следващ месец с рекордни продажби за марката.

" Март 2023 година ще бъде месец, който ще се запомни, и отличен метод за приключването на тримесечие с пети следващ рекорден продажбен месец ", разяснява Ранди Паркър, изпълнителен шеф на Hyundai Motor America. " Готови сме за вълнуващото анонсиране на напълно новата Kona на интернационалното ревю в Ню Йорк и означаваме 25 години на Hyundai Hope On Wheels ".

По отношение на първата четвърт на 2023 година, от Hyundai Motor America споделят, че продажбите на марката са достигнали равнище от 184 449 единици, което също е рекордно пазарно показване и с нарастване с 16% в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Най-продаваният автомобил на Hyundai в Съединени американски щати през първото тримесечие на 2023 година е Tucson с 46 170 осъществени единици (+16%), след което се подреждат Elantra (32 473, +47%) и Santa Fe (28 526, +12%).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР