Американският президент Доналд Тръмп за пореден път направи гаф, като

...
Американският президент Доналд Тръмп за пореден път направи гаф, като
Коментари Харесай

Тръмп пак направи гаф - този път с иранските санкции, засвидетелства уважение на Мелания

Американският президент Доналд Тръмп за следващ път направи гаф, като разгласи, че американските наказания против Иран към този момент са влезнали в действие. Той направи това на избирателен протест в щата Западна Вирджиния. Санкциите обаче ще бъдат задействани от 5 ноември.
Междувременно стана ясно, че Съединени американски щати няма да удължат шестмесечния период, по време на който глобите няма да важат за 8 страни, в това число Япония, Индия и Южна Корея. Това разгласи на брифинг в Държавния департамент Брайън Хук, специфичен представител на Съединени американски щати за Иран, съобщи БГНЕС.
Тръм беше запитан считат ли Съединени американски щати да удължат краткотрайното изключение от глобите за 8-те страни. " Не имаме намерение да вършим изключения в края на 180-дневния интервал. Внимаваме нашата акция за оптимален стопански напън над Иран да не докара до увеличение на цените на петрола ", означи американският държавен глава.
Същевременно Тръмп призна, че на Мелания Тръмп въобще не ѝ елементарно да му бъде брачна половинка. " Тя е забележителна, забележителна първа лейди. Ето това ще кажа. И в случай че мислите, че е елементарно да бъдеш първа лейди и да си омъжена за мен, то това не е толкоз елементарно ", сподели Тръмп на избирателен протест в щата Запада Вирджиния.
В речта си президентът нееднократно направи рядка за него самооценка. Той описа, че по време на визитата си във Виетнам чул от локалното управление, че в Западния Вирджиния създават най-хубавите въглища и призна, че тогава не е схващал доста защо става въпрос. " Човек като мен, от Пето авеню, какво по дяволите мога да запознат съм това?”, съобщи Тръмп. Все отново той увери гласоподавателите, че ще отстоява ползите на добивната промишленост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР