Американският президент Доналд Тръмп окачестви разследването на Министерството на правосъдието

...
Американският президент Доналд Тръмп окачестви разследването на Министерството на правосъдието
Коментари Харесай

Тръмп определи разследването му за руска връзка като опит за преврат

Американският президент Доналд Тръмп окачестви следствието на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати във връзка с хипотетичния " сговор " сред неговия избирателен щаб и Москва, като опит за държавен прелом, съобщи ABC News.
Тръмп похвали новия глава на Министерството на правораздаването Уилям Бар, който съобщи, че има желание да откри по какъв начин и за какво е било стартирано следствието по съветското дело,
Той желае да откри още законно ли са работили американските спецслужби, започвайки следене на околните съратници на Тръмп още преди началото на изборите през 2016 година.
" Това беше опит за държавен прелом, опит за събаряне на президента, само че ние ги победихме! ", съобщи Тръмп, обръщайки се към публицистите в Белия дом.
" Що се отнася до отчета на Мълър, когато приказват за възпрепятстване на следствието, то ние даваме отпор. Знаете ли за какво? Понеже постоянно съм знаел какъв брой нелегално беше цялото това дело — то беше машинация.
Тръмп дефинира противниците си като " продажни ченгета и неприятни хора, които са водели следствието, само че по този начин и не са съумели да намерят доказателства за връзка на неговия щаб с Москва за да се влияе върху изборите. Това са противозаконни дейности, които доведоха до началото на това подправено следствие. "
Според Тръмп, той и до през днешния ден не е прочел отчета на Мълър, тъй като не го интересува.
" Докладът на Мълър персонално мен не ме интересува. Аз съм изцяло оневинен. Никакъв общи дейности с Русия и никакво възпрепятстване на следствието не е имало ", съобщи още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР