Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп награди свой верен поддръжник в Конгреса

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския връчи Медала на свободата на един от най-изявените си съдружници в Конгреса - републиканеца Девин Нунес, член на Камарата на представителите от Калифорния, съобщи Асошиейтед прес.

Това е израз на желанието на президента да възнагради най-преданите си последователи единствено две седмици преди да изтече мандатът му, отбелязва организацията.

Нунес, който беше ръководител на комисията по разузнаването на долната камара на Конгреса, интензивно поддържаше Тръмп по време на следствието за съветска интервенция в президентските избори през 2016 година и следствието за импийчмънт през 2019 година

В известието на Белия дом се акцентира приноса на Нунес за откриване на "най-големия скандал в американската история ", имайки поради напъните му в следствието за ролята на Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.

President Trump awards Medal of Freedom to Rep. Devin Nunes, says he uncovered the 'greatest scandal in American history'
— TheBlaze (@theblaze)
Американското разузнаване и няколко комисии на Конгреса стигнаха до извода, че Русия се е намесила в изборите, с цел да усили възможностите на Тръмп като кандидат-президент.

Очаква се Медал на свободата, една от висшите цивилен награди в Съединени американски щати, другата седмица да получи и републиканският конгресмен от Охайо Джим Джордан, също правилен съдружник на Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР