Американският президент Доналд Тръмп да помилва Едуард Сноудън искат републиканци

...
Американският президент Доналд Тръмп да помилва Едуард Сноудън искат републиканци
Коментари Харесай

Тръмп да помилва Сноудън

Американският президент Доналд Тръмп да помилва Едуард Сноудън желаят републиканци конгресмени. Към настояването им се причисли и неотдавна помилвания Роджър Стоун. Основанието за настояването е, че Сноудън е преследван незаслужено.

" Той разкри, че Джеймс Клапър, най-високопоставеният и най-могъщият разузнавач в света, е шпионирал американци и ни е излъгал за това. Така че мисля, че това, което Сноудън направи, беше услуга на американците и той би трябвало да бъде опрощение ", декларира конгресмен Ранд Пол.

Сноудън, който последните 7 години живее в Русия, разгласи през ноември, че с бременната му брачна половинка подават документи за съветско поданство. Адвокатът на Сноудън Анатолий Кучерена съобщи през октомври, че американецът е получил непрекъснато местопребиваване.

Бившият чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати разкри американска стратегия за всеобщо следене преди да избяга от страната през 2013 година Той първо се скри в Хонконг, а след това в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР