Американският киноактьор Джеймс Кромуел, известен с участието си в "Поверително

...
Американският киноактьор Джеймс Кромуел, известен с участието си в "Поверително
Коментари Харесай

Холивудска звезда влиза в затвора

Американският киноактьор Джеймс Кромуел, прочут с присъединяване си в "Поверително от Ел Ей " и "Младият папа ", беше наказан на седем дни затвор, откакто отхвърли да заплати санкцията, обвързвана с ареста му поради цивилен митинг, съобщи АП.

Холивудската звезда се включи дружно с няколко други деятели в седяща гладна стачка против строителство на електростанция в щата Ню Йорк.

Номинираният за "Оскар " 77-годишен Кромуел беше задържан през декември 2015 година и бе наказан да заплати санкция от 325 $. Кромуел отхвърли да извърши разпореждането на съда. Той считаше, че е в правото си, защото електростанцията на природен газ е щяла да спомага за климатичното стопляне на планетата.



На 7 юни тази година съдията от съда в град Уауайанда разгласи участниците в акцията за отговорни за възпрепятстване на придвижването и основаването на безпорядък и те бяха наказани на съответната санкция.

"Ако не действаме дружно, нищо няма да променим. Властта принадлежи на народа! ", сподели в артистът. Той непринудено би трябвало да се яви в пандиза на 14 юли за осъществяване на присъдата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР