Американският актьор Чък Норис записа видео съобщение до Александър Лукашенко,

...
Американският актьор Чък Норис записа видео съобщение до Александър Лукашенко,
Коментари Харесай

Чък Норис се заканва да разплаче Лукашенко

Американският артист Чък Норис записа видео известие до Александър Лукашенко, чиято публична победа на президентските избори в Беларус предходната седмица бе оспорена от опозицията и жителите на страната, както и от интернационалната общественост.
Норис назова Лукашенко „ Саша нула % “, „ господин хлебарка “ и го прикани да спре.
 Чък Норис знае доста повече за вас в сравнение с си мислихте. Искате ли да ревизирате? Чък Норис знае доста повече за вас в сравнение с си мислихте. Искате ли да ревизирате?
1. Изберете една от картите. Не кликайте върху нея, просто я запомнете. 2. Гледайте в продължение на 10 секунди в лицето на Чък Нори...
„ Когато нарязвам кромид лук, лукът плаче. Ако не спреш да правиш това, което правиш в този момент, тогава аз ще дойда при тебе в една от твоите резиденции и ще те разплача ", декларира „ Тексаският рейнджър “ на Лукашенко.
Фразата „ Когато нарязвам кромид лук, лукът плаче “ се свързва с Норис и неговите функции на „ брутални “ герои, което въодушеви интернет потребителите да излязат с иронични „ обстоятелства “ за артиста с намек за неговите гигантски качества.
 
А за това какво става в Беларус -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР