Американските учени заключават, че децата често наследяват майчиния тип сексуална

...
Американските учени заключават, че децата често наследяват майчиния тип сексуална
Коментари Харесай

Ще се изненадате от какво зависи сексуалният апетит

Американските учени заключават, че децата постоянно наследяват майчиния вид полова интензивност: колкото по-активна е майката, толкоз по-голяма е половата интензивност на нейното поколение. За изследването, по време на което е направено това умозаключение написа Eurekalert, представено от zdrave.to.

Известно е, че децата подсъзнателно копират родителите си и възпроизвеждат свои лични модели на наставнически живот. Нови проучвания демонстрират, че високата полова интензивност и ранното начало на половата интензивност са свързани освен с психологическия аспект, а и характерностите на образованието. Учените допускат, че половата интензивност може да се дефинира от разновидности в гените, които управляват мозъка, а половият опит, както и броят на сътрудниците, могат да се наследят.

От 1979 година откривателите следят живота на съвсем 8 000 хиляди момчета, девойки и по-късно на техните деца. Експертите заключиха, че децата могат да наследят брачното държание на майките си и майчината скица на взаимоотношения с сътрудниците. В частност, тази връзка се демонстрира ясно в дъщерите и техните майки.

Експерти означават, че половата интензивност, наследена от майката, е обвързвана с прехвърлянето както на положителни, по този начин и на негативни умения за другарство с противоположния пол на децата им.

„ Жените, които имат огромен брой сътрудници, постоянно не знаят по какъв начин да построяват връзки с тях, да се държат вярно в конфликтни обстановки. Тази неустойчивост във взаимоотношенията се предава на децата ”, сподели в тази връзка един от създателите на проучването, Клеър Кемп Душ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР