Американските санкции са диагноза за режима, който отгледа тази корупция“,

...
Американските санкции са диагноза за режима, който отгледа тази корупция“,
Коментари Харесай

Радев, редом до Херо Мустафа: Санкциите на САЩ са диагноза за корумпиран режим

„ Американските наказания са диагноза за режима, който отгледа тази корупция “, съобщи президентът Румен Радев през днешния ден по време на военна проява на полигона „ Корен “, който се намира на 20 км югозападно от Хасково.

С него по време на демонстрацията бе и посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа.

На събитието са и служебният боен министър Георги Панайотов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.

Президентът добави, че американското държавно управление е показало единствено част от корумпираните лица у нас и акцентира, че следствието би трябвало да продължи на наша територия. Той разяснява, че прокуратурата удря избрани олигарси, само че брани други.

„ Редно ли е зад Океана да ни кажат, че тук се правят закононарушения, а прокуратурата да не ги вижда? Васил Божков беше ударен, откакто спря да заплаща „ такса успокоение “, за какво не беше ударян преди този момент “, попита президентът.

„ Ако институциите бяха по-независими нямаше да стигнем дотук. Ако от медиите бяха задавани значими въпроси, да вземем за пример „ Защо предходният министър-председател пуши пури с хазартни босове, на които се опрощават големи задължения? “, разяснява Радев. Според него глобите не са знак против страната, а за страната и за българското общество.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР