Американските работници са едни от най-стресираните служители в света, сочи

...
Американските работници са едни от най-стресираните служители в света, сочи
Коментари Харесай

Американските работници са едни от най-стресираните служители в света

Американските служащи са едни от най-стресираните чиновници в света, сочи последното изследване на „ Галъп ” „ Състоянието на работното място по света ”, което отразява по какъв начин хората се усещат за работата и в живота през последната година, заяви CNBC.

Американски и канадски служащи, чиито данни от изследването са комбинирани в проучванията на „ Галъп ”, се класират най-високо за дневните равнища на стрес от всички изследвани групи. Около 57% от американските и канадските служащи оповестяват, че всекидневно изпитват стрес, което е с осем % повече от миналата година и спрямо 43% от хората, които се усещат по този метод в международен мащаб..

Този скок не е неочакван за Джим Хартър, основният академик по въпросите за работното място на „ Галъп ”, който сподели пред CNBC Make It, че честотата на ежедневния стрес, безпокойствие, горест и яд нараства за американските служащи от 2009 година Загриженост за вируса, заболяването и финансовата неустановеност и расовата контузия способстваха за спомагателен стрес по време на пандемията.

Но скоковете на стрес сах били изключително остри за дамите през последната година: 62% от работещите дами в Съединени американски щати и Канада оповестяват за всекидневно възприятие на стрес спрямо 52% от мъжете. Това демонстрира трайното влияние на другите упования сред половете за грижи в семейството, провокациите в грижите за деца, и свръхпредставеността на дамите в работни места с ниски заплати, най-нарушени от пандемията.

За разлика от това, дневните равнища на стрес за дамите в Западна Европа са спаднали през последната година, което откривателите отдават на мрежите за обществена сигурност на родителите и служащите за попречване на безработицата.

И до момента в който ангажираността на чиновниците е намаляла в останалата част на света, тя се е нараснала до 34% в Съединени американски щати. Корелацията на по-високата ангажираност, само че също по този начин и по-високият стрес може да докара до прегаряния и провокации за психологичното здраве и демонстрира, че „ по пресечната точка на работата и живота се нуждае от работа ”, сподели Хартър.

Младите хора чакат работното им място да усъвършенства цялостното им богатство

Тези настроения идват в миг, когато по-младите генерации чакат работните им места да обезпечат по-голяма стойност, в сравнение с просто заплата, споделя Хартър, опирайки се на предходни проучвания на „ Галъп ”. И от своя страна той споделя, че организациите са виновни да оказват помощ за възстановяване на благосъстоянието на чиновниците, в случай че желаят да поддържат издръжлива работна сила; възстановяване на образованието и представянето; и привличането на топ гении.

Той показва пет детайла, на които работните места могат да се концентрират, с цел да подобрят ангажираността на чиновниците и да оказват помощ на хората да процъфтяват: благоденствие в кариерата, обществено благоденствие, финансово богатство, физическо богатство и общественост.

Стресът в която и да е от тези области, като финансов стрес заради незаслужено възнаграждение или стрес в общността заради несигурна работна среда, може да повлияе отрицателно на психологичното здраве на служащия.

Лидерите могат да създадат одит, да вземем за пример посредством изследвания и фокус групи, с цел да видят дали някоя от техните фирмени политики, структури, връзки или стратегии въздейства негативно върху общото богатство на техните чиновници. И когато водачите вкарват нови стратегии или изгоди, споделя Хартър, водачите би трябвало да свържат цената им с „ тези пет детайла, тъй че хората да схванат за какво предоставяте разнообразни преимущества и за какво се пробвате да осигурите цялостна просвета на преуспяване. ”

Кой играе най-голяма роля за благосъстоянието на чиновниците

Изключително значимо е, че изпълнителните шефове оповестяват за този приоритет от горната страна, сподели Хартър, само че мениджърите играят най-голямата роля в реалност да оказват помощ за възстановяване на благосъстоянието на служащите на всички равнища в организацията.

„ Най-важното нещо, което работодателите могат да създадат, е да приготви мениджърите да водят верните типове диалози с хората “, споделя Хартър. Той споделя, че фирмите би трябвало да вършат повече, с цел да подобрят уменията на своите мениджъри, с цел да улеснят смислени и настоящи диалози. Поне един път седмично, споделя той, мениджърите би трябвало да отделят време, с цел да опознаят персоналния живот на чиновниците си, в допълнение към това какво се случват на работа и по какъв начин двете се пресичат.
 Ресторантите в Съединени американски щати са цялостни с клиенти, нямат задоволително личен състав Ресторантите в Съединени американски щати са цялостни с клиенти, нямат задоволително личен състав
Рекорден брой американци стартират да посещават заведенията за хранене след повдигане на рестриктивните мерки поради пандемията, а заведенията за хранене се задъхват...

„ Това, което диктува ангажираността и високото богатство на чиновниците, е доста ситуативно “, споделя Хартър. „ Трябва да ги подготвим да водят верните типове диалози, тъй че те в действителност да могат да влияят на хората и да им оказват помощ да намерят нужните запаси. “

Обучението на мениджъри също би трябвало да бъде ориентирано да разпознава служащите, които се нуждаят от най-голяма еластичност и поддръжка, да вземем за пример майка, която се нуждае от еластичност, с цел да прави най-хубавата си работа, като в същото време се грижи за децата. Мениджърите могат освен да насочат чиновниците си към най-хубавите запаси, само че и да бъдат юрист на висшите водачи за въвеждане на нови политики или преимущества, които техните служащи нямат, само че имат потребност.

Както сподели Хартър, „ мениджърите са в най-хубавата позиция да схванат житейската обстановка на своите чиновници задоволително добре, с цел да приспособят работата, с цел да ги приспособят “.

Освен това някои организации влагат в треньори за благоденствие, виждайки, че чиновниците, които са изпълнени и сигурни в персоналния си живот, могат да допринесат за триумфа на бизнеса.

„ Наличието на водачи в организация, които същински имат вяра в подобряването на благосъстоянието на служащите, е значимо за културата “, сподели Хартър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР