Американската компания Expedition Overland, специализирана в създаването на високопроходими SUV-та

...
Американската компания Expedition Overland, специализирана в създаването на високопроходими SUV-та
Коментари Харесай

Представиха брутално SUV за... жени!

Американската компания Expedition Overland, профилирана в основаването на високопроходими SUV-та основани на индустриални модели, показа най-новата си разработка - Lexus J201 Concept. Неговата специфичност се крие във обстоятелството, че е предопределен за... дами! Според концепцията на създателите в екипажа на експедиционния Lexus J201 ще влизат единствено дами. Той е издигнат в един образец и на следващия ден (8 октомври) ще взе участие в конкуренция из пустините на щатите Калифорния и Невада.
 Представиха брутално SUV за... дами!

10-дневният маратон се назовава The Rebelle Women’s Off-Road Auto Navigation Event и е единствено за дами. Дължината на маршрута е две хиляди километра. От общоприетия пълноразмерен SUV LX570, който е взет за основа, нововъведението се отличава с жесток боди кит, окачване на Icon Vehicle Dynamics с нови стабилизиращи щанги, повишен пътен луфт (50 милиметра начело и 25 милиметра отзад), както и спирачни дискове с накладки Super Sport Performance и 17-цолови джанти Evo Corse DakarZero с офроуд гуми General Grabber X3.

 Представиха брутално SUV за... дами!

Други промени включват CBI Offroad ризница с спомагателен осветител Rigid Industries, задна стълба, по-големи резервоари за гориво и скоба за аварийно колело на задната врата. Експедиционният женски Lexus J201 се задвижва от 5,7-литров V8 мотор, интензивен до 550 конски сили с компресор Magnusson TVS 1900. Автомобилните производители от време на време пускат специфични версии на коли, предопределени за женска публика. Обикновено обаче тези коли са боядисани в розово.
 Представиха брутално SUV за... дами!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР