Американската кино звезда Харисън Форд отново ще влезе в една

...
Американската кино звезда Харисън Форд отново ще влезе в една
Коментари Харесай

Харисън Форд отново ще бъде Индиана Джоунс на 80 г.

Американската кино звезда Харисън Форд още веднъж ще влезе в една от най-емблематичните си функции - тази на Индиана Джоунс във франчайз на " Disney ", съобщи BBC.

Режисьор на кино лентата ще бъде Джеймс Манголд, като в него 78-годишният артист за пети и финален път ще изиграе професора по археология и фен на завършения Инди.

Филмът с холивудската звезда е плануван за стартиране през юли 2022 година

Гигантът в развлекателната промишленост " Walt Disney ", който пораства в всеки минал ден, разгласи новината на виртуална презентация за вложители на планове за огромно разширение на франчайзите " Marvel " и " Междузвездни войни " по стрийминг платформата " Disney+ ".

Концернът възнамерява още да пусне 10 нови сериала във всеки от двата франчайза през идните няколко години, както и 15 игрални, анимационни и създадени от " Pixar " поредици, както и 15 кино лентата, чиято премиера ще бъде непосредствено на стрийминг платформата.

На виртуална презентация основният изпълнителен шеф Боб Чапек заяви, че клиентите на " Disney+ " към този момент са достигнали 86,8 милиона по отношение на 74 милиона предишния месец, предава БНР.

Услугата мощно надмина упованията, достигайки тази цифра едвам 13 месеца след стартирането си през ноември 2019 година.

Платформата получи подтик от триумфа на " Мандалорианецът " - спиноф на сагата " Междузвездни войни ", отдаден на приключенията на ловеца на глави Дин Джарин и Детето, по-известно измежду почитателите като " Бебето Йода ".

Сега " Disney " разгласи, че възнамерява два спинофа на сериала - " Рейнджърите на Новата република " и " Асока ".

Режисьорката на " Жената знамение " Пати Дженкинс ще режисира и идващия филм от франчайза - " Rogue Squadron ", който се чака да излезе по кината до края на 2023 година.

Сред плановете на компанията са сериал, чието деяние да се развива преди събитията в " Красавицата и Звяра ", анимационен сериал " Моана ", римейк на " Трима мъже и едно бебе " със Зак Ефрон, както и шоу със семейство Кардашиян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР