Американската Гилдия на актьорите ще обсъди дали да изключи президента

...
Американската Гилдия на актьорите ще обсъди дали да изключи президента
Коментари Харесай

Искат да изключат Тръмп от Гилдията на актьорите

Американската Гилдия на актьорите ще разиска дали да изключи президента Доналд Тръмп, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс. Гилдията, която дружно с федерацията на телевизионните и радиоартисти съставлява към 160 000 експерти, съобщи, че дисциплинарният ѝ комитет ще заседава, с цел да разиска ролята на Тръмп за безредиците на 6 януари и щурма на Капитолия.

" Доналд Тръмп атакува най-свещените полезности за нашата колегия - народна власт, истина, почитание към събратята ни американци от всевъзможни раси и вероизповедания, свещеност на свободата на печата ", сподели Габриел Каретрис, ръководител на гилдията и Американската федерация на телевизионните и радиоартисти.

Доналд Тръмп членува в Гилдията на актьорите с помощта на изявите си като самия себе си в холивудски филми и телевизионни стратегии - от " Сам у дома 2 " до " Сексът и градът " при започване на 90-те години на предишния век, напомня Българска телеграфна агенция. Той утвърждава статута си на телевизионна звезда като водещ и продуцент на риалити предаването " Стажантът " и " Звездни стажанти " от 2004 до 2015 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР