Американската армия е известна освен с други неща, и с

...
Американската армия е известна освен с други неща, и с
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на САЩ има своя рецепта за браунита, дълга 26 страници

Американската войска е известна с изключение на с други неща, и с това, че има проект за всеки един вероятен сюжет. Независимо дали става въпрос за нуклеарна опасност, война на лична земя, спор със своите лични съдружници, в случай че се наложи, или каквото и да е, Съединени американски щати е доста евентуално към този момент да са помислили за това. Такова едно подробно равнище на обмисляне се простира даже до храната, която армията подготвя. И по-специално шоколадовото брауни, на което са отдадени 26 страници с пояснения по какъв начин тъкмо да се подготви този апетитен десерт.

Рецепта е доста дълга, с цел да покрие всички основи на производството… Тъй като е боен документ, той е написан на формален език, който наподобява натурален, когато се изяснява по какъв начин да се сглобява и разглобява пушка, само че става леко чудноват, даже комичен може би, когато с него нападателно се разказва количеството захар, което би трябвало да се употребява в сладкиш.

Мислите ли, че верния метод да се счупи яйце е като го ударите в ръба на купата? Ами да, но не! Според американските военни „ Целите яйца би трябвало да съставляват белтъци и жълтъци в естествените им пропорции, непосредствено от яйцето, счупено както се вижда от удостоверението за ревизия на яйчни артикули на Министерство на земеделието на Съединени американски щати “.

Но това не е всичко, можете да употребявате течни, замразени или цели яйца; „ Яйцата могат да бъдат течни или замразени и би трябвало да бъдат модифицирани и етикетирани в сходство с разпоредбите за ревизия на яйца и яйчни артикули (7 CFR, част 59). “

Но „ Течните яйца се държат при температура 400F или по-ниска и се съхраняват не повече от 72 часа от момента на пастьоризацията до началото на формулирането на продукта, в който се употребяват. “

Замразените яйца идват със също толкоз прецизни указания. „ Замразените яйца би трябвало да се съхраняват при температура 100F или по-ниска и да се употребяват в границите на 120 дни от датата на произвеждане. Те не би трябвало да съдържат неприятни миризми и аромати, като сулфидни, плодови, кисели, заплесневели или железни, и не би трябвало да съдържат непознати тела. “

Добре, частта с яйцата е доста характерна, само че сигурно прибавянето на мазнини ще бъде доста по-елементарно, нали? Не.

„ Маслото би трябвало да е рафинирано, хидрогенирано и растително или композиция от рафинирани растителни масла, които се употребяват необятно от пекарната индустрия. Кокосовото масло и маслото от палмови ядки могат да се употребяват единствено в покритието. Маслото би трябвало да има непоклатимост не по-малка от 100 часа, както е несъмнено от метода на дейния О2 (метод за пресмятане стабилността на мазнини и масла, изложени на въздействието на кислорода – бел. ред.) в способ Cd 12-57 на главата за комерсиалните мазнини и масла в Официалните и предварителни способи на Американското сдружение на петролните химици.

„ Маслото може да съдържа алфа моноглицериди и антиоксидант или композиция от антиоксиданти, както е позволено от Федералната работа за ревизия на зърното и Федералния закон за храните, медикаментите и козметиката и наредбите, обнародвани от него.

Ясно ли е всичко?

Значи, имаме яйцата (замразени, течни или цели и счупени, както се вижда от удостоверението за ревизия на яйчни артикули на USDA), имаме маслото (растителни масла, които могат да съдържат алфа моноглицериди) имаме и останалите съставки. Може ли към този момент да ги смесваме, да ги слагаме във фурната и да ги ядем? Не може.

След като изсипем тестото в тигана „ със скорост, която ще даде сладкиши без покритие “, би трябвало да печем 30 до 45 минути, до момента в който не станат подготвени. След като се изпекат, би трябвало да проверим дали наличието им на влага е не повече от 8,0 %.

Сега към този момент сладкишите са добре изпечени, имат наличие на влага по-малко от 8,0 % и наподобяват вкусни, само че преди да можем да ги ядем, те би трябвало да бъдат „ изцяло обгърнати с непрестанно покритие от
шоколадово покритие “ в количество „ не по-малко от 29% от тежестта на крайния артикул “.

БРаунито е обект на такава интензивна рецепта, частично тъй като това са военните и това е, което вършат, само че основно тъй като то би трябвало да може да преживее суровостите, свързани с армейския живот. Тези сладкиши могат да устоят до три години, тъй че е обикновено да изискват доста характерни съставки и способи, с цел да е допустимо това.

Един американски боен чиновник един път споделя за браунитата: „ Какво би станало, в случай че сготвите ядене, съхраните го в задушаващ парещ склад, изпуснете го от аероплан, влачите го през калта, оставите го с буболечки и паразити и го изядете три години по-късно? “

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР