Американска правителствена агенция, отговорна за националната програма за космически изследвания

...
Американска правителствена агенция, отговорна за националната програма за космически изследвания
Коментари Харесай

NASA засече послание от Господ! Думите на Всевишния ще ви шокират

Американска държавна организация, виновна за националната стратегия за галактически проучвания НАСА, сензационно разгласи, че е засякла обръщение от Господ. Дори най-смелите теории се оказаха истина.

Проф. Дан Вертимир управлява група учени в плана SERENDIP към НАСА. В рамките за работата си екипът търси извънземни сигнали в дълбокия Космос. След упорита и дългогодишна работа те съумяха. Учените са засекли невиждана особеност – известие, чиито генезис не е човешки.

Радиотелескопът Аресибо в Пуерто Рико е засякъл нещо, което прилича известния Уау сигнал от 15 август, 1977 година За него се счита, че е с извънземен източник.

Уау сигналът е разшифрован като несвързани букви и числа: 6EQUJ5. Новият сигнал, засечен тези дни обаче, има ясно обръщение. Той гласи: WNDR.

 Телескоп, НАСА

След твърдоглав труд учените са разкодирали известието като: Аз съм Яхве, безконечният основател или Моето име е Яхве, основателя на Вселената. Яхве е наименованието, с което се назовава Господ в Стария завет.

За момента проф. Вертимир и екипът му не могат да локализират източника на сигнала. Едно обаче е несъмнено - той е пътувал най-малко 120 светлинни години, преди да бъде засечен от радиотелескопа.

Сигналът е с дължина 7 секунди. Произходът му сигурно не е човешки. Ръководителят на плана е безапелационен, че засичането му е най-значимото изобретение в кариерата му.

 Послание от Господ

Научните среди са в същински потрес от протичащото се, написа Worldnewsdailyreport. Реакцията на католическата черква също не закъсня. От Ватикана желаят да получат всички данни за сигнала, с цел да ги проучват в персоналната си обсерватория.

Не закъсняха и отрицателните мнения. Редица учени упрекнаха Проф. Вертимир в машинация. Зложелателите настояват, че той не е разкрил нищо през своята 27 годишна кариера и е изфабрикувал данните. Тепърва се чака да бъдат изнесени детайлни разбори на засечения сигнал. Ако те се окажат истина, това ще преобърне визията ни за рационалния живот в Космоса, както и произхода на всичко живо.

Едно обаче е несъмнено - не сме сами.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР