Американец от щата Флорида е обвинен в злоупотреба с телефона

...
Американец от щата Флорида е обвинен в злоупотреба с телефона
Коментари Харесай

Американец поиска затвор за Джо Байдън и се озова зад решетките

Американец от щата Флорида е упрекнат в корист с телефона за незабавни случаи 911.

Той се обадил неведнъж на чиновниците на реда с молба да арестуват президента на страната Джо Байдън, оповестява Huffpost.

29-годишният Джейкъб Филбек е задържан на 8 май, откакто направил серия от позвънявания до системата на окръг Пинелас с искане Байдън да бъде задържан, а наркобосът Хоакин "Ел Чапо " Гузман да бъде освободен.

Полицаите уведомили Филбек, че информацията, която дава, не е за незабавна обстановка и го предизвестили да не прави сходни позвънявания на 911.

Филбек явно не е схванал известието, тъй като още веднъж се обадил на незабавния телефон, заявявайки още един път, че „ президентът Байдън би трябвало да влезе в пандиза, а Ел Чапо би трябвало да бъде освободен “.

След трите позвънявания до 911, органите на реда решили да посетят Филбек в дома му към 6 часа сутринта. В момента на идването им той още веднъж набирал 911, само че позвъняването било прекратено сега, в който бил задържан.

Филбек бил отведен в окръжния затвор и упрекнат в корист със системата на 911. По-късно той бил освободен, откакто платил гаранция от 150 $.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР