All the Light We Cannot SeeНовата високобюджетна продукция на Netflix

...
All the Light We Cannot SeeНовата високобюджетна продукция на Netflix
Коментари Харесай

Домашно кино | All the Light We Cannot See по романа на Антъни Доер с награда Пулицър и сериал за Роби Уилямс

All the Light We Cannot See
Новата високобюджетна продукция на Netflix в четири епизода е основана на едноименния разказ на Антъни Доер ( " Светлината, която не виждаме ", изд. " Сиела " ), почетен с премия " Пулицър " и с присъединяване на артиста Марк Ръфало. Сериалът ни води в годините на Втората международна война в Париж. Незрящото момиче Мари-Лор живее с татко си в града, покрай Националния природоисторически музей, където той работи като основен ключар. Когато нацистите окупират френската столица, двамата са принудени да избягат, с цел да опазят себе си, само че и най-ценния елмаз на света, най-свято защитаваното владеене на музея, обхванато в митове за вековно проклинание. Намират леговище в крайбрежния град Сен Мало и в къщата на собствен родственик, част от съпротивата. В града живее и Вернер Пфениг - немски юноша, подготвен в елитна нацистка академия, а по-късно е изпратен на фронта, с цел да засича противников радиопредавания. Пътищата на младежите от двете страни на барикадата се пресичат и се заплитат за трагична завръзка, избори и решения. В ролята на Мари-Лор е 29-годишната актриса с нарушено зрение Ария Миа Лоберти, която прави актьорския си дебют в сериала. Режисьор е Шон Леви (Stranger Things, Свободен състезател, The Adam Project), а измежду сценаристите е Стивън Найт (Peaky Blinders, Serenity и Taboo).

Премиера, Netflix


Robbie Williams
Документален сериал, който разкрива 30 години от персоналния и кариерен път на Роби Уилямс. За английската звезда трите десетилетия са изпълнени с триумфи и популярност, само че и с моментите на падения, като зависимостта му към упойващи субстанции, раздели и събирания, превъзмогване на медийно внимание и всичко друго, което оказва въздействие върху психологичното му здраве. В епизодите са включени невиждани до момента персонални архиви и съкровен достъп до изпълнителя.

Премиера, Netflix, 8 ноември


Реклама Black Cake
Още една екранизация - на едноименния бестселър на The New York Times от Чармейн Уилкерсон. Това е фамилната тайнственост, която стартира от края на 60-те години на предишния век край крайбрежията на Ямайка. Една жена изчезва в сватбения си ден - събитията, при които става и аргументите явно са незнайни. Петдесет години по-късно в Калифорния вдовица на име Елинор Бенет умира и оставя на двете си деца Байрън и Бени флашка, която съдържа истории за нейното пътешестване от Карибите до Америка и слага под подозрение всичко, което децата знаят за фамилията си.

Премиера, Hulu


Свързани публикации Домашно кино | Old Dads с Бил Бър и Боби Канавале и втори сезон на The Gilded Age 27 октомври 2023, 06:12 Домашно кино | Бри Ларсън в Lessons in Chemistry и Дейвид Бекъм като себе си 13 октомври 2023, 08:46
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР