Александър Везенков не беше в настроение да отговаря на баскетболни

...
Александър Везенков не беше в настроение да отговаря на баскетболни
Коментари Харесай

На Везенков не му се говореше за баскетбол, дори и след рекордния му мач

Александър Везенков не беше в въодушевление да дава отговор на баскетболни въпроси след трагичната победа над Колосос Родос с 80:79, в която българинът означи победната тройка за своя тим и записа нов връх в кариерата си с 33 точки. В изявлението си след срещата обаче българинът обърна внимание на нещастието с влаковата злополука в Темби, която лиши живота на над 50 души.
 Убийствен Везенков избави Олимпиакос в драма с осмия в Гърция Убийствен Везенков избави Олимпиакос в драма с осмия в Гърция
“Това е ужасна покруса, при която баскетболът остава на назад във времето. Шокирани сме от случилото се и се надяваме това да е последният случай, в който става нещо сходно. Всеки с сходни отговорности би трябвало да си вземе поука от това. Думите са непотребни, толкоз доста почтени животи бяха отнети. Надявам се, че ще бъдат взети ограничения и нещастия като тази няма да се случват в бъдеще. Отборът на Колосос вложи доста старания, само че в този момент не е моментът да приказваме за баскетбол. Не играхме добре, а в този момент ни следва мач с един от тимовете в най-хубава форма сега - Барселона ”, съобщи Везенков.
 Александър Везенков сложи нов връх в кариерата си Александър Везенков сложи нов връх в кариерата си
Лидерът на Олимпиакос приключи с 33 точки, 7 битки и 4 асистенции при 11/15 пукотевица от игра, в това число 7/10 от тройката против Колосос Родос. Утре от 21:00 часа българско време Везенков и компания одобряват Барселона в среща от 27-ия кръг на Евролигата. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР