Александър Тунчев ще влезе в ролята на треньор на Локомотив

...
Александър Тунчев ще влезе в ролята на треньор на Локомотив
Коментари Харесай

Александър Тунчев е новият треньор на "Локомотив" Пловдив

Александър Тунчев ще влезе в ролята на треньор на " Локомотив " Пловдив. Това оповестиха от отбора на своя.

Той застава на поста, откакто и беше разгласен за нов ментор на ЦСКА.

Тунчев ще организира първа подготовка с " черно-белите " през днешния ден (11 ноември), а първият му мач ще бъде контролата с " Берое " в петък (13 ноември).

Снимка: Lap.bg

Негови помощници ще бъдат Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков.

39-годишният Тунчев е някогашен футболист на " Локомотив " Пловдив. Той беше част от отбора, когато " черно-белите " станаха първенци на България през 2004 година и победиха със Суперкупата след победа над " Литекс " с 1:0.

Снимка: Lap.bg

Футболната кариера на някогашния бранител мина още през " Хебър " Пазарджик, " Беласица " Петрич и ЦСКА (шампион на България през сезон 2007/2008 и притежател на Купата на страната за акция 2005/2006) у нас.

През 2008 година той мина в британския " Лестър ", а по-късно игра чартърен в " Кристъл Палас ". В интервала 2012-2013 година той беше футболист на полския " Заглембе " Любин.

Снимка: Getty Images

След края на дейната си футболна кариера, Тунчев стартира работа като помощник-треньор в " Локомотив " Пловдив, като първо работи в щаба на Илиан Илиев.

В момента пловдивският отбор е на второ място в подреждането на Първа лига, като изостава на 3 точки от водача " Лудогорец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР