Александър Лукашенко на този етап спечели битката, а не войната.

...
Александър Лукашенко на този етап спечели битката, а не войната.
Коментари Харесай

Боян Чуков: Лукашенко ще прави съюзна държава с Русия! Планът му е да...

Александър Лукашенко на този стадий завоюва борбата, а не войната. Това сподели геополитическият анализатор Боян Чуков.

„ Най-големият проблем на Лукашенко е стопанската система на страната, тъй като когато хората внезапно почувстват удар в техните приходи и общественото напрежение нарасне, то тогава доста от тези, които са неутрални или не са политизирани, ще въстанат против него “, съобщи Чуков, представен от БНР.

„ Лукашенко доста от дълго време има съглашение с Русия за съюзна страна. В това съглашение има план-график, който той трябваше да извършва.

Той не го извършва, тъй като неговата фикс концепция е негов правоприемник да стане младият му наследник Коля, който сега е на 15 години. Тоест, той се вживява в ролята на цар.

Снимка на Николай Лукашенко по време на изборите през 2016 година
Той си има резиденции – 17, автопарк голям, авиопарк голям. Въобще държанието му не е на президент на страна, която има искания да бъде демократична “, разяснява Боян Чуков.

„ Икономиката на Беларус е доста обвързвана с Русия, те са като скачени съдове “, означи анализаторът.

„ По показател на човешкото развиване – класацията на Организация на обединените нации, България е в „ пакет “ с Русия, Сърбия и Беларус, към 50-о място, тъй че да се твърди, че в страната е извънредно тежко - никога не е “, посочи Чуков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР