Алекс Петканова призна, че е спазвала кето диета, но се

...
Алекс Петканова призна, че е спазвала кето диета, но се
Коментари Харесай

Алекс Петканова се отказа от кето диетата

Алекс Петканова призна, че е спазвала кето диета, само че се отхвърля от нея. Инфуенсърката бе на режима и по време на визитата си Дубай, където се оказа, че българка подготвя специфичната храна. Тя е с ниско наличие на въглехидрати и високо наличие на мазнини.

Диетата в началото е била създадена, с цел да помогне за лекуване на епилепсия, само че към този момент доста хора се обръщат към нея, с цел да отслабнат.

" От един месец съм на кето режим и резултатът в следният: - изхвърлила съм много вода - свалила съм малко- 1,5кг само че отново е нещо! - имах доста сила, тъй като се хранех най-вече с мазнини и те се преобразуват непосредствено в сила. Косата ми обаче стартира да пада, макар че пиех доста витамини от самото начало - коремът ми не се подуваше към този момент и се усещах доста лека. Беше потребен опит за мен, тъй като желая да опитвам от персонален опит всеки друг метод на хранене от моя! Но почтено казано за мен е мъчно да си подготвям всички тези храни и да отстранявам толкоз време и внимание на храненето ", изяснява за какво се отхвърля от кетото Александра, представена от " Хотнюз ".
свързани новини27614на 10.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР