Алек и Хилария Болдуин очакват седмото си дете. 38-годишната йога

...
Алек и Хилария Болдуин очакват седмото си дете. 38-годишната йога
Коментари Харесай

Алек и Хилария Болдуин очакват седмото си дете

Алек и Хилария Болдуин чакат седмото си дете. 38-годишната йога инструкторка заяви, че е бременна в Instagram.

Съпругата на 63-годишния артист разгласява видео в обществената мрежа по какъв начин споделя щастлива вест на останалите им деца, написа iwoman.bg

" След доста възходи и падения през последните няколко години, имаме огромна изненада: още един член на Болдуин ще се появи на бял свят тази есен. Бяхме съвсем сигурни, че фамилията ни е цялостно и сме извънредно удовлетворени от тази изненада. Споделям с вас реакцията на децата ни - както сами можете да видите, те са доста разчувствани. Нашето ново бебе е лъч светлина в живота ни. Благословия и подарък в такива несигурни времена. Липсвахте ми по време на почивката ми от обществените мрежи... Върнах се и чакам с неспокойствие да продължа с вас това вълнуващо странствуване, което назоваваме " живот ". Изпращаме ви обич, както и на вашите близки ", написа Хилария.

Новината идва единствено 5 месеца, откакто Болдуин простреля операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на кино лентата " Rust ". Тогава Алек изясни, че преди да вземе реквизитното оръжие е бил убеден, че то е безвредно. Все още не е ясно за какво в него е имало бойни патрони. Той също по този начин съобщи, че би трябвало да се вкарат нови защитни ограничения на снимачната площадка, с цел да се избегнат сходни случаи.

Алек Болдуин има и 26-годишна щерка, Айлънд, от някогашната си жена Ким Бейсинджър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР