Албумът Sour на Оливия Родриго оглави за трети път класацията

...
Албумът Sour на Оливия Родриго оглави за трети път класацията
Коментари Харесай

Оливия Родриго се върна начело на Billboard

Албумът " Sour " на Оливия Родриго оглави за трети път класацията на " Billboard ", като се изкачи от трета на първа позиция с продажби на 88 000 еквивалентни единици в седмицата, завършила на 8 юли.

Тавата дебютира отпред на чарта на 31 май, по-късно още веднъж беше на върха в края на юни, като към този момент седем седмици е първата тройка на класацията.

" Planet Her " на Доджа Кет удържа второто място за втора поредна седмица в класацията с продадени 68 000 еквивалентни единици.

Бившият албум номер едно " The Voice of the Heroes " на рапърите Lil Baby и Lil Durk се повиши от четвърто на трето място с 47 000 еквивалентни единици, предава Българска телеграфна агенция.

" Dangerous: The Double Album " на Морган Уолън, който 10 седмици беше номер едно, се придвижва от четвърто на шесто място с 46 000 единици.

Единственият дебютант в класацията за седмицата е " 25 " - четвъртият студиен албум на Джи Хърбо (известен преди като Лил Хърб), който влиза на пета позиция с 46 000 еквивалентни единици.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР