Украинските дронове имат способността да нанасят удари на до 2500

...
Украинските дронове имат способността да нанасят удари на до 2500
Коментари Харесай

Руските военни убедени, че Москва е защитена от далекобойните украински дронове

Украинските дронове имат способността да нанасят удари на до 2500 километра в Русия, само че столицата Москва е предпазена от техните удари , предизвести в сряда почитан чиновник на съветските военновъздушни сили, представен от " Ройтерс ".

Изявлението на Дмитрий Богданов, началник на отдела за радиоелектронна битка на съветските Военновъздушни сили, беше предадено от държавната осведомителна организация ТАСС и допуска, че необятна част от съветска територия, граничеща с Украйна, е уязвима от евентуална офанзива.

" Врагът не стои на едно място " , ТАСС цитира думите на Богданов.

" Сега безпилотните летателни апарати могат да прекосяват зона до 2500 километра и доста съветски райони са наясно с това ", сподели Богданов на конференция по сигурността.

Богданов сподели, че са взети ограничения за отбрана на Москва  от украински офанзиви с дронове и че други райони работят по защитата си.

От началото на годината Русия беше ударена от проливен дъжд от офанзиви с дронове от Украйна , които удариха във втория по величина експортьор на недопечен нефт в света и раздрусаха международните пазари.

Украйна не удостоверява или отхвърля публично, че нападна рафинерии в Русия, само че твърди, че, защото подкрепят военните старания на Москва в миг, когато съветските удари удрят украинската инфраструктура, в това число енергийни уреди.

В това, което би било един от най-дълбоките опити за удари с дрон на съветска територия от началото на спора в Украйна, източник от Киев сподели в понеделник, че украински дрон е нацелил съветска военна радарна система за ранно предизвестие в региона на Оренбург на, следена от Украйна.

Москва не е удостоверила публично офанзивата.

Вицепремиерът на Русия Александър Новак сподели предходната седмица, че се прави повече за отбрана на енергийната инфраструктура на страната от дронове, в това число инсталиране на мрежи срещу дронове на основни уреди.

Москва беше атакувана от украински дронове от началото на това, което Русия назовава " специфична военна интервенция " в Украйна.

През май предходната година два украински дрона стигнаха до комплекса Кремъл с аспект към Червения площад, п. Кремъл упрекна Киев, че се пробва да убие президента Владимир Путин, изказване, което украинският президент Володимир Зеленски отхвърли.
 Столтенберг: Украински офанзиви със западни оръжия против Русия не значат присъединяване на НАТО
Столтенберг: Украински офанзиви със западни оръжия против Русия не значат присъединяване на НАТО

Алиансът имал право да поддържа Киев, без да е страна в конфликта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР