Актьорите понякога наистина се отдават на ролята, в която са

...
Актьорите понякога наистина се отдават на ролята, в която са
Коментари Харесай

Новата роля на Джордж Клуни го стопи. Буквално.

Актьорите от време на време в действителност се отдават на ролята, в която са се превъплътили. Възможно е да стигнат до крайности или цялостно мъжество. Такъв е казусът с Джордж Клуни, който за последния си филм " The Midnight Sky " е свалил 13 кг. Това го довежда даже до хоспитализация, в резултат на панкреатит.

Любимият ни артист е и режисьор на кино лентата, което е наложило отлагане на целия снимачен развой, тъй като по едно и също време липсват двете най-ключови фигури - режисьорът и изпълняващият основната роля. Възстановяването му е лишило няколко седмици.

" Мисля, че се пробвах да отслабна прекомерно бързо и евентуално не се грижех задоволително за себе си. "

" Отне ми няколко седмици, с цел да се оправя, а като си режисьор не е толкоз елементарно, тъй като е нужна доста сила. Бяхме на един хладилник във Финландия, което направи работата сложна, само че сигурно спомогна за създаване на характера ", сподели артистът пред Mirror.

Ролята на 59-годишния Клуни е на сериозно болния астроном Августин, който оцелява след апокалиптично събитие и от Арктика се пробва да предизвести група астронавти, че не би трябвало да се връщат на Земята, тъй като тя към този момент не е безвредна.



В допълнение към шоковото намаляване Джордж Клуни е трябвало да пусне и дълга, аскетична брада. Съпругата му Амал не е останала очарована от този факт.

" Отгледах огромна грозна брада. Синът ми я обичаше, тъй като искаше да крие всякакви неща в нея. Съпругата ми и щерка ми обаче бяха същински щастливи, когато тя изчезна, тъй като беше доста мъчно да се открие лице под цялата тази неразбория. "

Семейство Клуни са родители на близнаците Александър и Ела и прекарват пандемията в Холивуд Хилс. Казват, че от февруари съвсем не са напускали жилището си, спазвайки прецизно ограниченията за обществена отдалеченост и свеждане до най-малко на рисковете от заразяване. 

Докато си е у дома, артистът се занимава с домашни отговорности, както й задания за същински майстори като боядисване и лакиране на дървени мебели.

На 23 декември ще разберем по какъв начин изолацията и фрапантното намаляване са се отразили на Джордж Клуни, тъй като тогава е премиерата в Netflix на  " The Midnight Sky ".
Амал и Джордж Клуни - разказана обич
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР