Актьорът приема женските образи и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във

...
Актьорът приема женските образи и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във
Коментари Харесай

Звезда от „Столичани в повече“ си бръсне краката за „Капките“

Актьорът приема женските облици и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във формата.  След овациите с последното си включване на огромен екран с " Дъвка за балончета " артистът Иван Юруков ще тества уменията си на подражател в шоуто " Като две капки вода ". В рамките на предаването звездата ще се превъплъти в общо 13 облика.

За Иван вокалните подвизи на високи токчета ще бъдат най-голямото тестване. " Очаквам да бъде в действителност занимателно и несъмнено - предизвикателно. Убеден съм, че ще бъда заобиколен от почтени сътрудници и актьори. Надявам се да съумея да изградя сполучлив облик с достоверно вокално звучене. Да си обръсна краката за женски облик и да обуя чорапогащник - това ще бъде същинско предизвикателство ", намигва артистът от " Столичани допълнително ".

От " Капките " към този момент оповестиха и първия участник - това е фолк певицата Софи Маринова. Мълви се, че измежду звездите, които ще се впуснат в фалшификати на реализатори от ранга както на Лили Иванова и Фреди Меркюри, са още естрадната прима Маргарита Хранова и фолкидолът Константин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР