Актьорът Кевин Спейси, който на 7 януари ще бъде изправен

...
Актьорът Кевин Спейси, който на 7 януари ще бъде изправен
Коментари Харесай

Спейси пак влезе в ролята на Франк Ъндърууд и отрече да е посягал на 18-годишно момче

Актьорът Кевин Спейси, който на 7 януари ще бъде изправен на съд по обвиняване за полово посягане против 18-годишен юноша, популяризира видео монолог, в който отхвърля всякаква виновност.

„ Не би повярвал в най-лошото без доказателства, нали? Не би прибързвал със заключенията без обстоятелства ”, споделя той с акцента и маниера на героя си от „ Къща от карти ” Франк Ъндърууд.

Обявява се за жертва на " импийчмънт без съд " и дава обещание, че скоро " ще знаете цялостната истина ".

Етюдът продължава 3 минути, озаглавен е „ Нека бъда откровен ” и беше качен в обществените мрежи. Това е първият обществен коментар на Спейси след експлоадирането на секс абсурда с него преди повече от година. Няколко души го упрекват в тормоз, като в някои случаи става дума за произшествия от 80-те години на предишния век, напомня бТВ.

След абсурда актьорът претърпя същински кариерен провал. Героят му в „ Къща от карти ” беше погубен преди началото на новия сезон, а пълнометражен филм с негово присъединяване беше сниман отначало. Имаше и зрителски протест на продукциите, в които Спейси се е снимал.

„ Разбира се, някои повярваха на всичко. Те просто чакат със спотаен мирис да ме чуят по какъв начин признавам всичко. Ще кажат, че не съм показал почитание, че не съм играл по правилата… Сякаш съм играл в миналото по нечии правила. Никога не съм. И ти харесваше ”, обръща се непосредствено към фена Ъндърууд. Или Спейси.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР