Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението

...
Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението
Коментари Харесай

Акция Антидрога`` в Благоевград и региона, има арестувани

Акция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е извършена от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.

На 29.09.2022 година към 12:00 часа на ул. „ Иван Михайлов “ в Благоевград, от полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград е спрян лек автомобил „ Алфа Ромео “ с 37-годишен лидер от града. В автомобила е намерено към 6 грама наркотично вещество, реагиращо позитивно на амфетамин, а с техническо средство е открито, че мъжът кара след приложимост на наркотични субстанции.

В хода на работата по случая е тествано и населяваното от него жилище в града, като е открито и конфискувано към 12,4 грама наркотично вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на амфетамин. 37-годишният е арестуван със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

На 29.09.2022 година в обезлесен сектор на Държавен горски фонд в местността „ Балабан “, землище на с. Чурилово, общ. Петрич, от полицейски чиновници на РУ-Петрич са открити засадени към 25 тревисти растения, които след изработен полеви тест са реагирали позитивно на канабис. Тяхното общо тегло е към 237,5 кг. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В обедните часове на 29.09.2022 година в региона на пешеходен подлез в централната градска част на Благоевград, криминалисти при ОДМВР-Благоевград са задържали двама мъже на 34 и 51 години от града. При осъществената им инспекция, у 34-годишния е намерено към 0,10 грама наркотично вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на хероин. В хода на работата по случая е открито, че то му е било публикувано от 51-годишния мъж. За случая е известена ОП-Благоевград. Образувано е досъдебно произвеждане.

Около 21:30 часа на 29.09.2022 година в региона на ул. „ Македония “ в гр. Якоруда, от полицейски чиновници на РУ-Разлог са тествани 18 годишен от с. Черна места, 25-годишен от същото село и 31-годишен от гр. Якоруда. У 25-годишният са открити и конфискувани към 2,1 грама хероин и към 2,9 грама канабис. Лицата са арестувани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР