Акциите на най-големия производител на ръкавици за медицинска употреба в

...
Акциите на най-големия производител на ръкавици за медицинска употреба в
Коментари Харесай

Акциите на най-големия производител на медицински ръкавици нараснаха с над 20% за ден

Акциите на най-големия производител на ръкавици за здравна приложимост в света Top Glove Corp. съществено набъбнаха при започване на седмицата на фона на страха от появяването на нов вид COVID-19 omicron. С новината, има догатки, че ще усили търсенето на продуктите на производителя, написа Bloomberg.

Акциите на Top Glove Corp. скочиха с 21% в Малайзия. Друг производител на ръкавици за здравна приложимост Hartalega Holdings Bhd също означи 13%, растеж на акциите - най-сериозният от януари.

Подобни вести идваха постоянно от фирмите за здравно облекло предходната година преди стартирането на имунизациите, възобновяване на на стопанската система.

След това обаче доста от производителите на ръкавици са понижава пазарната си стойност с повече от на половина тази година.

" Ръстът на търсенето и ценообразуването няма да се върнат до равнищата от 2020 година, само че ще има повишаване, при положение, че равнищата на зараза се покачат ", съобщи Дани Уонг, основен изпълнителен шеф на Areca Capital Sdn.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР