Акцентите през 2023 са върху здравеопазване, енергетика, устойчиво развитие, предприемачество,

...
Акцентите през 2023 са върху здравеопазване, енергетика, устойчиво развитие, предприемачество,
Коментари Харесай

Powers Summit Власт чувай 2023 обяви програмата си

Акцентите през 2023 са върху опазване на здравето, енергетика, стабилно развиване, предприемачество, обучение и вложения - “Бранд България ”

БЪЛГАРСКИЯТ ДАВОС ще стартира с “премиерска сесия ” с министър-председателя Акад. Николай Денков, a като част от формалното разкриване ще взе участие и министъра на финансите Асен Василев.

Във всеки от 4те модула на Форума има по 4 сесии.

Пърият модул в програмата е “здравеопазване ”, отдаден на едни от най-важните стратегически цели в направленията профилактика, ранно разкриване, прецизна диагностика. Друга значима тематика е и битката със затлъстяването.

В първата сесия “индустрията приказва ” измежду участниците са ръководителите и шефове на Българския Лекарски Съюз, Национално съдружие на общопрактикуващите лекари в България, Българска болнична асоциация, Асоциацията на иноваторите във фармацията " АрпФарм ", Българска лига по Хипертония, Българското научно сдружение по фармация и други.

В сесията “законодателната власт чува ” от страна на парламентарно-представните партии присъединяване в сесията с думите " чух ви " ще вземат проф. Костадин Ангелов (ГЕРБ), доктор Александър Симидчиев (Демократична България), доц доктор Джевдет Чакъров (ДПС) и водещите представители в региона на опазването на здравето на други парламентарни сили.

В “министерската сесия ” вземат участие министъра на опазването на здравето Проф. доктор Христо Хинков и Министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.

Повече информация за останалите модули в програмата:

енергетика

устойчиво развиване

предприемачество, обучение и вложения - “Бранд България ”

можете да получите от уеб страницата на " Българския Давос ":

Powers Summit е самостоятелната платформа на България, посредством която промишлеността и бизнес водачите групово афишират пред властта най-важните цели за идващите 12 месеца, а властта, в лицето на водачите на парламентарно-представените партии и държавното управление слушат, чуват и поемат съответни политически задължения в посока тяхната реализация. Това става намерено и пред камерите и микрофоните на всички значими медии в страната и несъмнено пред водещите водачи от самата промишленост и представителните организации.

Powers Summit се съ-организира от Webit Foundation и Национална Дигитална Коалиция в партньорство с всички съществени представителни организации на промишлеността в България, работодателски организации, браншови камари, мозъчни тръстове и неправителствени организации. Powers Summit има медийната поддръжка на всички водещи медии в страната. Стратегически медиен сътрудник - Нова ТВ.

От уеб страницата на форума () можете да заявите своето присъединяване. Местата са лимитирани и единствено регистрирани участници могат да бъдат част от срещата на върха на 7 ноември в София Тех Парк.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР