Актрисата Йоанна Темелкова, която напоследък е по-популярна като Лора от

...
Актрисата Йоанна Темелкова, която напоследък е по-популярна като Лора от
Коментари Харесай

Лора от „Братя” дарява плазма след коронавируса

Актрисата Йоанна Темелкова, която в последно време е по-популярна като Лора от сериала „ Братя”, счита да подари кръвна плазма, откакто се пребори с COVID-19. Преди дни актрисата показа, че се е заразила с вируса и се усеща доста зле. Към днешна дата обаче, Темелкова се усеща доста по-добре и съгласно вестник " Уикенд ", даже е съумяла да пребори заболяването. Именно поради това актрисата доста желае да помогне и на други инфектирани да оздравеят.

„ След 12 дни битка с гнусното животно – смазах го! Остават още няколко, в които да си спомня какво може тялото ми и... Планът ми е да даря плазма, когато му пристигна времето, и моля към всеки, който е минал през това - дарете лек!”, написа актрисата в обществените мрежи.

Нейната половинка – артистът Мартин Гяуров, също е минал през заболяването и желае да подари плазма, само че в неговия случай това май ще бъде невероятно. Въпреки че имал признаци на ковид, пробата му бил негативен и, когато поискал да подари плазма, му споделили, че за задачата му би трябвало позитивен тест. Ето какво споделя внукът на огромния Николай Гяуров: „ Два дни след негативния ми тест изгубих подушване, а с температурата съжителствахме единайсет дни. Личният ми доктор ме посъветва да не отивам за втори тест от съображения за сигурност и заради очевидните признаци на COVID-19. Сега аз не мога да даря плазма. А съм кръвна група 0 -, което ми се коства, че не е за изпускане”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР