Актрисата Росарио Доусън реши на 40-годишна възраст да “изчисти тялото

...
Актрисата Росарио Доусън реши на 40-годишна възраст да “изчисти тялото
Коментари Харесай

Росарио Доусън се отказва от алкохола и марихуаната

Актрисата Росарио Доусън реши на 40-годишна възраст да “изчисти ” тялото си през идващите 12 месеца, откакто татко й претърпя интервенция за премахване на рак на панкреаса в края на предходната година. Тя съобщи, че част от новия й здравословен метод на живот ще бъде цялостното изключване на алкохола и тревата от „ ежедневното й меню “.

Звездата от “Zombieland: Double Tap ” желае да „ участва “ във значимите моменти от живота на татко си, откакто си е дала сметка, че времето минава толкоз бързо.

Тя показа: ”Толкова доста от живота ми мина извънредно бързо. Но моментите с татко ми – като тези просто да се храним дружно – са най-невероятното нещо ”.

Росарио приказва и за романа си с политика и някогашен претендент за президент Кори Букър.

В изявление за списание „ Уоманс Хелт “ тя сподели: „ Ние се вълнуваме от това, което можем да създадем заедно… Хубаво е да се грижиш за някого и той да се грижи за теб. Никога не съм била толкоз близка с някого. “

Кори от своя страна сподели предходната година, че се усеща “много, доста блажен ”, че е срещнал Росарио.

Той сподели: „ Тя е човек с толкоз дълбока душа. И към този момент ми даде доста уроци за любовта. Понякога проявяваш най-голяма мощ, когато се чувстваш уязвим. Аз съм доста, доста блажен да бъда с някой, който ме прави по-добър човек. “ /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР