Актрисата от хитовия сериал Откраднат живот“ Диана Димитрова, около която

...
Актрисата от хитовия сериал Откраднат живот“ Диана Димитрова, около която
Коментари Харесай

Актрисата Диана Димитрова изтрещя. Скандален пост разтресе мрежата, валят коментари

Актрисата от хитовия сериал „ Откраднат живот “ Диана Димитрова, към която свадите не стихват, явно не устоя на напрежението. Написа провокативен пост в профила си във Facebook, в който хем хапе, хем заплашва.

Озаглавила го е – Време е, скандално самопризнание.

„ Преспах с цялото учебно заведение, класната ми и портиерите на СУ „ Никола Йонков Вапцаров “ – гр. Силистра с цел да стана първенец на випуска в паралелка “ Изобразително изкуство “, написа актрисата.

„ За да ме одобряват първа по триумф в НХА (Национална художествена академия) преспах с цяла София (без Перник) За да ме одобряват първа по триумф в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ (Националната академия за театрално и кино изкуство) преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти с цел да е несъмнено! Играя на несъмнено.

За преспиване с мен можете да си запишете час. Графикът ми е цялостен за четири години и три месеца, само че не се отхвърляйте “, написа с подигравка актрисата, която нашумя около любовните си трепети. Тя стана лице на акция в помощ на дамите, жертви на побой

„ Хубаво е, че усещам за комизъм (имам рд на първи април) и юриста ми има. Да забележим дали Съдът ще има. Време е за изобразяване “, приключва заплашително постът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР