Актрисата Мария Бакалова изрази подкрепа за Украйна по време на

...
Актрисата Мария Бакалова изрази подкрепа за Украйна по време на
Коментари Харесай

Мария Бакалова трогна със силни думи за Украйна

Актрисата Мария Бакалова изрази поддръжка за Украйна по време на церемонията за връчването на премиите " Изборът на критиците ", писа електронното издание на в. " New York Times ".

Тя беше измежду звездите, които обявяваха носителите на оценките в Лос Анджелис. Миналата година българката спечели наградата " Изборът на критиците " за най-хубава актриса в поддържаща роля за присъединяване си в " Борат 2 ". За нея тя имаше номинация и за " Оскар ".

" Аз съм от България, а родният ми град е единствено на няколкостотин благи от Украйна ", сподели русокоската, преди да връчи оценката за най-хубава актриса в поддържаща роля. " Събрали сме се дружно в тази специфична вечер и желая да отделя миг, с цел да призная храбростта на народа на Украйна, защитаващ правото си на самостоятелност и народна власт. "

" Искрено се надявам, че ще се съберем и ще сложим началото на нова епоха на културен и креативен продан сред Източна Европа и Холивуд, който беше основополагаща мощ на творчеството през 20-ти век ", продължи тя. " Надявам се моето обръщение да стигне до украинския народ: Виждаме ви. Ние сме с вас. И сърцата ни са с вас. "

Мария Бакалова е от Бургас, който се намира на по-малко от 1200 километра (750 мили) от украинската столица Киев, прецизира таболидът.

Темата за войната в Украйна засегна и Били Кристъл, който получи премия за повсеместен принос. Той изясни, че бабите му са били родом от Одеса и Киев и са избягали в Съединени американски щати. " Техният смях - първият смях, който чух в живота си - е горивото, с което моторът ми работи и през днешния ден ", сподели Кристъл. " Моля се някакси, по някакъв метод, да може смях и наслада още веднъж да има в онази част на света ".

Звездата от " Тед Ласо " Хана Уодингам, която се качи на сцената, с цел да одобри оценката за най-хубав комедиен сериал от името на екипа, приказва за " бебетата в Украйна, които са изцяло погубени от този отвратитeлен, непоносим проливен дъжд от принуждение. Моля, помислете за тях колкото можете, и дайте колкото можете ".

Преди да разгласи оценката за най-хубав филм, треньорът на тима от Националната футболна лига на Съединени американски щати " Los Angeles Rams " Шон Маквей даде микрофона на своята избраница, Вероника Хомин, която е родом от Украйна.

" Гордо заставам със сънародници ми украинци и се удивлявам на тяхната мощ ", сподели тя пред публиката. " Тяхната битка и методът, по който сплотяват света, са в действителност вдъхновяващи. В нашия свят няма място за това принуждение и молитвите ни са отправени за всички изгубени животи ".

Някои от актьорите, взели участие в церемонията за раздаването на премиите " Изборът на критиците ", измежду които Джеръми Стронг от " Наследници " и Мъри Бартлет от " Белият лотос " бяха сложили на реверите си синьо-жълти ленти, отразяващи цветовете на флага на Украйна.

Отличията " Изборът на публиката " бяха връчени на гала, която се организира по едно и също време в Лос Анджелис и Лондон. Те се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи за малкия екран, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association), която сплотява експерти от Съединени американски щати и Канада, както и от Асоциацията на телевизионните публицисти.

Уестърнът " Силата на кучето " победи на церемонията за 27-те награди " Изборът на критиците ", предава Българска телеграфна агенция. Продукцията завоюва оценките за най-хубав филм, а новозеландката Джейн Кемпиън - за най-хубав режисьор.

Носителката на наградата за най-хубава актриса стана Джесика Частейн за присъединяване си в " Очите на Тами Фей ".

Наградата " Изборът на критиците " за най-хубав артист завоюва Уил Смит за " Методът Уилямс ".

Ариана ДеБоуз за " Уестсайдска история " беше отличена за най-хубава актриса в поддържаща роля, а Трой Коцур завоюва наградата " Изборът на критиците " за най-хубав артист в поддържаща роля за " CODA: Дете на глухи родители ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР