Отказът на мнозинството български граждани да вземат участие в изборите

...
Отказът на мнозинството български граждани да вземат участие в изборите
Коментари Харесай

Радев: Едните лидери се скриха във Фейсбук, другите се разбягаха по селата, трети хванаха гората

Отказът на болшинството български жители да вземат присъединяване в изборите е явен индикатор, че те не се разпознават с предизборните обещания, с черния PR, който се разпростра в тази акция, и най-много с държанието след изборите, тъй като хората виждат тези дълбоки несъгласия. Това съобщи президентът Румен Радев.

В една парламентарна република от партиите, които са спечелили изборите, зависи по какъв начин ще се развие страната оттук насетне. Тяхна е отговорността и не могат да избягат от нея, съобщи президентът.

" Провалът на систематичните партии и изхабавянето на политическия модел тласкат от ден на ден български жители към углавен избор и политическа опция ", акцентира президентът.

Пеевски прикани Борисов и ГЕРБ-СДС да започват диалози с всички евроатлантическите водачи

" Едните водачи се скриха във Facebook, другите се разбягаха по селата, трети хванаха горат, очаквам ги да се върнат ". Така отговори Радев на въпрос по кое време да свика Народното събрание.

Той отговори сбито рецензиите на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски за предстоящ политически план, а единствено съобщи, че " не разяснява паник офанзивите на който и да е политически водач ".

По думите на президента всяка една нова партия, която прекачи Народното събрание, занапред би трябвало да отстоява своите позииции.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР