Актрисата Камерън Диас стана майка за втори път. Холивудската звезда

...
Актрисата Камерън Диас стана майка за втори път. Холивудската звезда
Коментари Харесай

Камерън Диас стана майка за втори път

Актрисата Камерън Диас стана майка за повторно. Холивудската звезда заяви новината в профила си в Instagram дружно със брачна половинка си - музиканта Бенджамин Мадън.

" Благословени сме и сме разчувствани да обявим раждането на нашия наследник Kардинал Мадън “, написа бащата в споделена обява.

На качената фотография е нарисувана картина, на която е изписано изречението: " Малка птичка ми прошепна " (A little bird whispered to me). Семейството е решило, че не желае да разгласява фотография на новата си рожба, с цел да отбрани персоналния живот на детето.

Това е второто дете на 51-годишната Диас и 45-годишния Мадън. Дъщеря им Радикс се роди през 2019 година, като съгласно известия в медиите тя е родена посредством сурогатно майчинство. Двойката обаче в никакъв случай не е коментирала това обществено.

Камерън Диас е една от най-успешните холивудски актриси на всички времена. Тя става известна с ролята си във кино лентата " Маската " (The Mask) от 1994 година Диас взе участие и в други известни планове, измежду които " Ангелите на Чарли " (Charlie`s Angels), " The Holiday ", " Bad Teacher ", както и поредицата анимационни филми " Шрек ", като озвучава принцеса Фиона.

През 2021 година звездата разгласи, че към този момент не желае да прави филми, с цел да се концентрира върху фамилията си. Но година по-късно тя се снима в план с Джейми Фокс, който следва да излезе по-късно тази година в Netflix. В началото на март беше обявено, че Диас води договаряния с Apple да взе участие дружно с Киану Рийвс във кино лентата " Outcome “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР