HBO MAX пусна първи тийзър на сериала Дюн: Пророчеството, който

...
HBO MAX пусна първи тийзър на сериала Дюн: Пророчеството, който
Коментари Харесай

HBO MAX пусна първи тийзър на сериала Дюн: Пророчеството

HBO MAX пусна първи тийзър на сериала " Дюн: Пророчеството ", който ще излезе през есента на 2024 година

Действието се развива 10 000 години преди събитията в едноименните известни филми, основани на фантастиката на Франк Хърбърт.

Обявен за първи път през 2019 година, сериалът е въодушевен от романа на Хърбърт " Сестринството на Дюн ".

В продукцията от шест елементи вземат участие Емили Уотсън, Оливия Уилямс, Марк Стронг, Травис Фимел, Джоди Мей и Сара-Софи Буснина.

Във фокуса на " Дюн: Пророчеството " са сестрите Тула и Валя Харконен и по какъв начин те основават именития медал Бин Джезърит. Жените в него са измежду най-влиятелните персони в империята от вселената на Дюн. Те упражняват телата и мозъците си, с цел да придобият свръхсили. Могат да разпознават истината от лъжата, да принуждават останалите да се вслушват в повелите им единствено с тембъра на гласа, а когато се постанова - и да убиват.

Сестрите от ордена са внедрени в най-властните семейства в империята, с цел да раждат наследниците им или да направляват лордовете в политическите им решения.

Тийзърът дава обещание доста динамичност и активност на сцените и загатва за осезаемото напрежение сред основните женски персонажи.

" Сестринството е над всичко ", гласи финалното изречение в публикувания от HBO MAX видеоклип.

В процеса на основаване " Дюн: Пророчеството " претърпява няколко основни промени, като сменя една от актрисите в основните функции. Първоначално Дени Вилньов би трябвало да режисира сериала, само че поради фотосите на игралния " Дюн 2 " предава тази роля на Йохан Ренк.

Ренк също напуща плана през февруари 2023, а режисурата е поверена на Анна Форстър.

Сериалът е сниман в Унгария и Йордания.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР