Девет години след дебюта на Mad Max: Fury Road(Лудия Макс:

...
Девет години след дебюта на Mad Max: Fury Road(Лудия Макс:
Коментари Харесай

Furiosa дебютира на Кан с 8-минутни овации за Аня Тейлър-Джой и Крис Хемсуърт

Девет години след дебюта на " Mad Max: Fury Road " (Лудия Макс: Пътят на яростта) режисьорът Джордж Милър още веднъж е във вихъра си. Петата част на неговата екшън поредност, озаглавена " Furiosa ", дебютира на филмовия фестивал в Кан в сряда вечерта и беше посрещната с близо 8-минутни аплодисменти.

Това се случи в наличието на Милър и звездите на кино лентата Аня Тейлър-Джой и Крис Хемсуърт.

Тейлър-Джой изпрати въздушни целувки към камерата в кино салона, до момента в който ръкоплясканията продължаваха, и се поклони пред въодушевената аудитория. Хемсуърт изглеждаше насълзен от възторжената реакция на феновете.

" Работихме доста интензивно по този филм и ще бъде доста забавно да забележим вие какво мислите. Благодаря ви, че ни приехте ", сподели Милър в малко послание към публиката.

Действието във кино лентата се развива в постапокалиптичен свят преди събитията от " Mad Max: Fury Road ", а Тейлър-Джой поема основната роля от Чарлийз Терон. В началото на кино лентата младата Фюриоза е отвлечена и хвърлена в пандиза от група бандити, водени от военачалника Дементус (в ролята е Крис Хемсуърт).

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР