Актрисата Хедър Линд отправи обвинения към бившия президент на САЩ

...
Актрисата Хедър Линд отправи обвинения към бившия президент на САЩ
Коментари Харесай

Актриса се оплака, че Джордж Буш-старши я опипал

Актрисата Хедър Линд насочи обвинявания към някогашния президент на Съединени американски щати Джордж Буш старши, че я " опипал " по време тяхна обща фотография.
Тя показа, че той я " докоснал откъм гърба от инвалидната си количка " и по-късно споделил " мръсна шегичка ". Хедър показа информация посредством пост в Instagram, който в след това бе заличен, написа BBC.
Говорител на Буш съобщи, че случаят е просто опит за комизъм от страна на някогашния президент.
" Президентът Буш в никакъв случай и при никакви условия не би предизвикал нещо съзнателно и той откровено се извинява, в случай че опита му за комизъм е тормозил госпожа Линд ", се споделя в изказване, предоставено на Daily Mail и People.
" За да предразположи хората, президентът нормално им споделя един и същи виц, и в някои случаи той потупва дами по задните елементи по напълно добросърдечен метод. Някои намират това за почтено, а други - явно за несвоевременно. Президентът Буш най-искрено се извинява на всички, които се усещат наранени ", се споделя в формалното известие от канцеланията му.
Буш бе президент на Съединени американски щати от 1989 до 1993 година. Той страда от форма на заболяването на Паркинсон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР