Актрисата Деми Мур се възползва максимално от посещението си в

...
Актрисата Деми Мур се възползва максимално от посещението си в
Коментари Харесай

Деми Мур би път до Париж заради Триумфалната арка на Кристо

Актрисата Деми Мур се възползва оптимално от визитата си в Париж, откакто съумя да хване последния ден от Опакованата Триумфална арка на Кристо. Бившата брачна половинка на Брус Уилис показа вълнението си със фотоси в Инстаграм.

" Фотосесия пред Опакованата Триумфална арка на в последния ден ", написа тя към фотосите.

" Когато ставаш очевидец на историята на изкуството, опитваш да се възползваш оптимално ", добави звездата.

На фотосите, дружно с актрисата, са щерка ѝ Скаут и приятелите ѝ Ерик Бутербо и Томи Дорфман. Дорфман беше артист от хитовия тийн сериал " 13 аргументи за какво ". През лятото на 2021 година той разгласи, че е транссексуален и към този момент се смята за жена.
свързани новини2768на 16.09.2021
Проектът за пакетирането на е умислен от художника преди към 60 години, само че остава несбъднат до гибелта му през 2020 година. Първоначално пакетирането трябваше да се случи през септември предходната година, само че беше отсрочено поради Коронавирус рецесията.

Арката беше покрита с 25 хиляди кв. метра специфичен плат, прикован с 3 километра червени въжета. Опаковането стартира през юли тази година и арката остана в този тип в продължение на 16 денонощия, преди да бъде разопакована. Мненията за арт инсталацията в Париж бяха спорни. Някои туристи останаха разочаровани, че не са съумели да видят арката в истинския ѝ тип, само че други бяха щастливи, че са съумели да видят една от творбите на Кристо.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР