Актрисата Бланка Бланко се появи на червения килим на тазгодишното

...
Актрисата Бланка Бланко се появи на червения килим на тазгодишното
Коментари Харесай

Актриса се появи без бельо на наградите "Златен глобус" като остави малко на въображението и тотално игнорира протестния черен цвят

Актрисата Бланка Бланко се появи на аления килим на тазгодишното разпределяне на премиите " Златен глобус " по метод, който изуми и шокира гостите на събитието, привикнали да виждат какво ли не, осведоми " Мирър ". Бланка Бланко се разноски пред фотографите като под оскъдната и алена рокля се виждаше повече, в сравнение с всички чакаха и на всички стана ясно, че тя очевидно е не запомнила долното си долни дрехи в къщи.



По този метод актрисата изцяло отхвърли " правилото " за черния цвят на облеклата, което съпътства акцията против половото принуждение, провеждаща се преди началото на връчването на премиите " Златен глобус " в Лос Анджелис. Организаторите на акцията са участниците в придвижването, което се сплоти под хаштага #MeToo като към нея се причислиха и звездите на Холивуд.



Актрисата, облякла провокативна алена рокля, обаче като че ли въобще не се интересуваше от акцията и продължи да се усмихва умерено и без терзание пред обективите.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР