Активната война в Украйна ще приключи до края на годината,

...
Активната война в Украйна ще приключи до края на годината,
Коментари Харесай

Украинска разведка: Путин избра най-тъпия и брутален вариант

Активната война в Украйна ще завърши до края на годината, като през август месец ще настъпи поврат.

Това е един акцент от изявлението на ръководителя на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна бригаден военачалник Кирило Буданов за " Украинская истина ", в което той приказва и за избора на съветска тактичност, за здравето на Путин и за опциите за прелом в страната агресор.

Преди седмица в изявление за задгранични медии Буданов декларира, че дейната фаза на войната ще завърши до края на тази година, в този момент изяснява и детайлности за упованието август месец да настъпи преломен момента - тогава количеството въоръжение, доставено на Украйна, ще е към този момент в обилни количество. От момента на оповестяването на доставките досега на действителното му потребление има стадии, които лишават известно време.

" Ето за какво, за жалост, до август количеството оръжия, належащо на войските, няма да бъде в обилни количества. От август всичко това ще бъде във военните елементи и ще се употребява интензивно във военни дейности...Защото в този момент пагубно ни липсват тежки въоръжения.

Русия има запаси да води война една година, до края на годината би трябвало най-малко да влезем на територията на Крим

На въпрос под каква форма ще продължи войната, Буданов декларира сбито " достъп до нашата административна граница. Това ще бъде краят на нашата война. " Отказва повече детайлности.

На втори въпрос по какъв начин може да свърши за Украйна, Буданов още веднъж дава отговор " с връщане на окупираните ни територии ", само че и с уточнението " в това число Крим ". Все отново прецизира, че " до края на годината би трябвало най-малко да влезем на територията на Крим ".

А на въпрос по какъв начин ще приключи тази война за Русия, Кирило Буданов декларира две благоприятни условия - първата, промяна на политическото управление при официално опазване на териториалната целокупност на Русия и акцентира " формалното ". Войските ще бъдат изтеглени от всички окупирани територии на всички места по света. Окупираните територии ще се върнат в тези страни, към които по принцип принадлежат - в Грузия, Япония, Германия и така нататък И Русия ще стартира да действа като цивилизована страна. Ще стартира отначало, по този начин да се каже. Ще работи известно време. Тогава единствено историята ще ни покаже.

Вторият вид е да се раздели Русия на три или повече елементи, на самостоятелни страни. Подробности обаче в изявлението за този вид Буданов не дава.

След като още през ноември предходната година Кирило Буданов предизвести за подготвяната от Русия офанзива, в това число назова е времето, когато тя ще стартира, през днешния ден Буданов декларира, че въпреки и да е имало други разновидности - безусловно реалистични и са можели да завършат зле за Украйна в краткросрочен проект - Владимир Путин е избрал откритата, животинска експанзия.

" Според положителната съветска традиция от всички положителни и неприятни разновидности съветският цар постоянно ще избере най-лошия. Така че той (Владимир Путин, бел.ред.) направи същото... от всички разновидности, а имаше добре планувани разновидности за такава интервенция, Путин избра най-тъпия и най-бруталния вид. "

Иначе, съгласно разследващите данни на украинците, началото на нашествието е било по проект, определен от съветския президент - завладяване на административните здания на Коев до ден 3, дейна военна фаза до 10-тия ден и заличаване на всяка военна опозиция на територията на р. Днепър, въпреки и не на цяла Украйна, нов водач, напълно следен от Русия, който да организира политика, която да удовлетвори Путин. Буданов декларира, че даже в първите дни някогашният президент Янукович е бил приближен до украинска територия, в Минск, с цел да бъде включен в проекта за легитимиране на краткотрайно държавно управление. " Глупави мисли от време на време се появяват в мозъците на хората. По някаква причина те имаха вяра, че на Янукович ще се гледа по-добре от всеки различен. "

Според Кирило Буданов персонално Путин е взел решението и никой не е имал огромно въздействие върху това.

За " другите разновидности " Буданов е по-лаконичен, даже заявявайки, че не желае да дава хрумвания и късмет да се повтаря това, което е могло да се направи, само че показва " хибриден вид " - композиция от дейни дейности и осведомителна политика. Например, рядко се форсира процеса и напрежението в Донецк и Луганск, сяда се на масата на договарянията, целеустремено се покачва напрежението, в това число с няколко удара с прецизни оръжия, основава се атмосфера на безпорядък в страната, която под напън е принудена на подпише избрани условия.

Самият Путин е взел окончателното решение за започване на военни дейности към 15:00 часа на 23-ти февруари, до обяд на 23-ти към момента имаше някакви съмнения, мерки и до тази дата той е можел да употребява всяка алтернатива.

За проект Б на съветската инвазия

Сега Русия мисли по какъв начин да трансформира провалянето си в " победа ", на Буданов счита, че общата концепция не се е трансформирала и Путин се нуждае от цяла Украйна, не се интересува от нито една част като част. " Плановете обаче не са се трансформирали и, за жалост, няма да се трансформират, до момента в който не сложим точка на въпроса за Путин и Русия, какъвто съществува през днешния ден - опасността за целия свят, изключително за европейския континент, ще продължи. "

Според украинското разузнаване обаче съветските управляващи в Херсон май към този момент са се отказали от осъществяване на референдум в Херсонска област, виждайки, че хората ще се го саботират и няма да се поддадат на въздействието. Така че в този момент се работи по други разновидности, например присъединение единствено по искане на " краткотрайното управление " към Крим и преименуване на региона на Таврия.

Русия към този момент приготвя публичното мнение така наречен " специфична интервенция " да завърши победно, достигайки административните граници на Луганск и Донецк и запазвайки Херсонска област и може би част от Запорожие. Според Буданов осъществяването на проект Б обаче няма да е сполучливо.

Кирило Буданов удостоверява информацията, че съветският президент Владимир Путин е болен от рак, с изключение на няколко други съществени болести. " Но не си коства да се надяваме, че Путин ще почине на следващия ден. Има още най-малко няколко години. Харесва ли ви или не, правилно е. "

По отношение на психоемоционалното положение на Путин, Буданов счита, че Путин е комплициран, до него достъп имат доста малко хора. На въпрос дали съветският президент получава справедлива информация за обстановката на фронта, украинският шпионин счита, че тази информация е доста лимитирана, защото признаването на провали и неверни калкулации преди всичко е ужасно за изпълнителите.

В разнообразни интервали Путин е подготвял правоприемник, към този момент е имало няколко такива, само че той евентуално се опасява да приготви съществено подобен, осъзнавайки, че в хода на подготовката този правоприемник може да изиска да седне на стола по-рано, в сравнение с самият Путин желае. Следователно той държи всички на несъмнено разстояние и има вяра, че ще ръководи постоянно. Но няма да е по този начин, а Буданов показва ориста на всеки един деспот от XX-XXI век - Ирак, Югославия, Либия - типичен образци за диктатори, умират срещу волята си. " Всички приключиха по един и същи метод и Путин ще свърши по същия метод. "

Срещу Путин е имало атентати, само че няма обществена информация за това. Буданов разполага с информация за опит за нападение по линия на представители на Кавказ, преди към два месеца.

Буданов отхвърля в миналото да е предричал прелом в Русия. " В Русия открит прелом е неосъществим. В сянка - това е действително, сянката е същинска ". Недоволството ще пораства, само че недоволството на хората в Русия не е интересувало никого преди, нито в този момент. Финансовият кръг към Кремъл обаче е изгубил доста поради войната и те търсят излаз от обстановката, а най-лесният излаз е пъкъл заменят Путин с различен и да се направи опит да се трансферира виновността напълно на него.

Кой стои в тази сянка, Буданов отхвърля да уточни имена, само че изброява сфери - военните (които имат действителни данни за загубите и не горят от неспокойствие да продължат битката), специфичните служби (някои от които са подкрепили започването на нашествието, даже и с цел да прикрият минали злоупотреби и източване на пари през Медведчук, други са хранили фантазията да завладяват Киев за три дни), най-ясно обаче загубите се усещат от бизнеса - те са изрично срещу и желаят да спрат всичко по някакъв метод, защото губят пари, а това са доста пари, само че не смеят да кажат намерено на Путин за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР